Blistan uunilohi

Leikkaa tuoreeseen lohifileeseen viiltoja.

Käytä mausteina esim.

sitruunapippuria ja kalamaustetta.

Halutessasi voit lisätä suolaa.

Vuoan voi voidella öljyllä mikäli kalan pohjaantarttumisen haluaa estää.

Teelusikallinen esim.

auringonkukkaöljyä riittää.

Anna kalan maustua jääkaapissa yön yli, mikäli mahdollista.

Uuniin laittaessa lisää purkki ruokakermaa (esim.

Flora kevyt ruoka 7%) sekä Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus-prk.

Paista 175° n. 45min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Blista
AineksetMääräEnergiaPHRK
Merilohifile, norja100g166kcal16.7g0g11g0g
Flora kevyt ruoka 7%31g27kcal0.3g1.4g2.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%31g41kcal0.9g0.6g4.1g0g
Puutarhurin sekoitus Apetit (parsakaali, porkkana, maissi)38g17kcal0.8g3g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g499kcal37.4g10g34.8g2g
Valittu annoskoko200g250kcal18.7g5g17.4g1g
Annoskoko puolitettuna100g125kcal9.4g2.5g8.7g0.5g
Arvot/100g100g125kcal9.3g2.5g8.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117982