Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 3.9g4.2kcal0.3g0.6g0g0.1g
Herkkusieni 7.8g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Adzika kaste 220ml2g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.7g25kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g110kcal3.6g9.6g6g3.6g
Valittu annoskoko200g55kcal1.8g4.8g3g1.8g
Annoskoko puolitettuna100g28kcal0.9g2.4g1.5g0.9g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.4g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149