Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)113g360kcal11.3g70.9g2.6g15.8g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Ohrajauho 5.2g17kcal0.4g3.3g0.1g0.4g
Siirappi, tumma11g36kcal0g8.3g0g0g
Rypsiöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g1394kcal35.8g250.4g23.6g36.6g
Valittu annoskoko200g697kcal17.9g125.2g11.8g18.3g
Annoskoko puolitettuna100g349kcal9g62.6g5.9g9.2g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154