Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g150g36kcal1.8g5.1g0.3g3.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g1.9g8.6kcal0g0g1g0g
Siirappi 11g32kcal0g7.8g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g257kcal15.2g26.6g8.6g6.6g
Valittu annoskoko200g129kcal7.6g13.3g4.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna100g64kcal3.8g6.7g2.2g1.7g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.6g2.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896