Highland pata

Pilko liha ja vihannekset, laita pannuun ja pyörittele kunnes liha on ruskistunut, lisää vesi, punaviini ja mausteet, laita uuniin hautumaan n. 2h.
Suurusta kastike aineella ja lisää piripiri maustetta jos haluat tulisuutta, anna hautua vielä hetken aikaa.

Nauti tummanleivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 356 grammaa

Siivet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Highland cattle (Metsäojan tila), annos 100g68g68kcal14g0g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Lanttu 34g10kcal0.3g1.6g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.7g7.1kcal0.1g1g0.3g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Punaviini 11g7.9kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana400g242kcal30.6g12g9.2g3.6g
Valittu annoskoko200g121kcal15.3g6g4.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna100g61kcal7.7g3g2.3g0.9g
Arvot/100g100g60kcal7.6g3g2.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270614