Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki39g22kcal3.3g2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g11g8.1kcal0.5g1.4g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]39g43kcal5.7g0.4g2g0g
Ananas, omassa liemessään 47g24kcal0.2g5.3g0g0.7g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.6kcal1.1g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki31g25kcal4.1g0.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g353kcal34.2g34.2g7.6g2.2g
Valittu annoskoko201g177kcal17.1g17.1g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna100g88kcal8.6g8.6g1.9g0.6g
Arvot/100g100g88kcal8.5g8.5g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507