Makaronilaatikko (porkka-chili)

Keitä makaronit ohjeen mukaan (laita kasvisliemikuutio keitinveteen).

Paista jauheliha ja kuullota sipulit.

Raasta porkkana.

Sekoita makaronit, jauheliha+sipuli ja porkkanaraaste keskenään ja lisää joukkoon tuorejuusto.

Kaada voideltuun uunivuokaan.

Valmista munamaito ja kaada laatikon sekaan.

Laita raastettu juusto päällimmäiseksi.

Paista 200 asteessa n. tunti

Mausta valmistuksen yhteydessä oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras42g146kcal5.6g27.3g1.2g2.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g55kcal6.3g0g3.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio 0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g5.8g9kcal0.5g0.2g0.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen50g17kcal1.6g2.4g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)25g32kcal2.7g0.1g2.2g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]8.3g28kcal2.2g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora culinesse0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Keltainen sydän makaroni tumma pasta Myllyn Paras5.9g21kcal0.8g3.9g0.2g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.9kcal0.9g0g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.1g2.4kcal0.2g0.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)3.6g4.5kcal0.4g0g0.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana401g673kcal43.6g69.6g22.8g6.2g
Valittu annoskoko200g337kcal21.8g34.8g11.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna100g168kcal10.9g17.4g5.7g1.6g
Arvot/100g100g168kcal10.9g17.4g5.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182367