Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 439g335kcal8.3g68.1g0.9g4.4g
Parsakaali (Pirkka)277g83kcal12.7g5.5g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g3.1g7.4kcal0.2g1.3g0.2g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g77g257kcal16.9g0.2g21.5g0g
Vesi1106g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)98g27kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g1417kcal78.8g159.6g47.2g12.2g
Valittu annoskoko2000g709kcal39.4g79.8g23.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna1000g354kcal19.7g39.9g11.8g3.1g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056