Täyte komioleipiin

1 punainen paprika
1 tomaatti
1prk creme bonjour, aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoa
40g viola tuorejuustoa, paahdettu chili
300g pizzakuutioita

Hienonna paprika ja tomaatti.

Sekoita ainekset keskenään.

N. 50g menee aina kahden paahtoleivän väliin.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Wempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti502g1405kcal17.1g28.1g135.5g0g
Viola tuorejuusto, paahdettu chili (Valio), annos 200g100g161kcal8g4g13g0g
Paprika punainen 469g137kcal4.4g21.1g1.9g8.9g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)176g53kcal1.8g10.5g0.4g1.8g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g753g979kcal82.8g11.3g67.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g5469kcal228.2g150g437.2g21.4g
Valittu annoskoko2000g2735kcal114.1g75g218.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna1000g1367kcal57.1g37.5g109.3g5.4g
Arvot/100g100g137kcal5.7g3.7g10.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=170310