Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 1602g3547kcal280.3g0g272.3g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)60g75kcal2g2.5g6g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Fetajuusto, Valio180g487kcal34.2g1.8g37.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4000g8550kcal661.8g12.6g655.6g0.4g
Valittu annoskoko2000g4275kcal330.9g6.3g327.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna1000g2138kcal165.5g3.2g163.9g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923