Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g1656g3195kcal314.6g1.7g215.2g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g3642g2003kcal112.9g233.1g72.8g0g
Purjosipuli 2208g505kcal40g53g4.4g46.4g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g110g188kcal8.8g35.3g0.8g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g177g1589kcal0g0g176.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2208g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14962kcal952.6g646.2g939.6g92.8g
Valittu annoskoko10000g7481kcal476.3g323.1g469.8g46.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3741kcal238.2g161.6g234.9g23.2g
Arvot/100g100g75kcal4.8g3.2g4.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333