Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g564g1806kcal62.1g355.5g11.3g64.9g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)564g1981kcal63.8g388.3g16.4g18.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g564g1902kcal62.1g409.1g22.6g32.7g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g564g1975kcal43.5g423.3g12.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 7525g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 203g1797kcal0g0g203.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18921kcal463g3152.4g531.8g231.4g
Valittu annoskoko10000g9460kcal231.5g1576.2g265.9g115.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4730kcal115.8g788.1g133g57.9g
Arvot/100g100g95kcal2.3g15.8g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874