Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)201g1812kcal0g0g201.3g0g
Sipuli 1342g406kcal16.8g64.4g2.7g22.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)5369g1611kcal53.7g214.8g21.5g10.7g
Mustapippuri 13g38kcal1.5g5.1g0.4g3.6g
Valkosipuli 54g58kcal4.2g8.8g0.3g1.1g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 2685g9532kcal50.5g71.1g1020.1g0g
Basilika, tuore 134g36kcal4.2g1.4g1.1g2.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g201g151kcal15.1g19.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27288kcal292g769.4g2496.8g80.6g
Valittu annoskoko10000g13644kcal146g384.7g1248.4g40.3g
Annoskoko puolitettuna5000g6822kcal73g192.4g624.2g20.2g
Arvot/100g100g136kcal1.5g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887