Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 2796g2118kcal52.3g431.1g5.6g28g
Vesi, vesijohtovesi 3883g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g1747g350kcal17.5g52.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 1048g3136kcal239.6g0g244.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl39g97kcal4.7g0.6g8.5g0g
Maustepippuri, annos 1g12g0.3kcal0g0g0.1g0g
Timjami 8.9g25kcal0.8g2.4g0.7g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11705kcal642g1017.8g520.8g78.4g
Valittu annoskoko10000g5852kcal321g508.9g260.4g39.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2926kcal160.5g254.5g130.2g19.6g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302