Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1671g1002kcal25.1g217.2g1.7g15g
Sipuli (kuorittu)418g113kcal5.4g20g0.8g7.1g
Kirjolohifilee 2227g3683kcal373.1g0g245g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g46g116kcal8.8g9.7g4.6g0.2g
Flora culinesse70g515kcal0g0g57.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4640g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%928g1485kcal25.1g25.1g139.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13827kcal875g544g896.8g44.6g
Valittu annoskoko10000g6914kcal437.5g272g448.4g22.3g
Annoskoko puolitettuna5000g3457kcal218.8g136g224.2g11.2g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506