Jauhelihamureke Laurendo Special Laurendo Al Meira

Laita kulhoon n.400 g tuoretta naudan paistijauhelihaa (7%,vähärasvainen).

Riko kolme kananmunaa jauhelihan sekaan, laita 125 g Valion vähärasvaista maitorahkaa, kuori ja pilko kaksi pientä sipulia (75g) ja yksi valkosipulin kynsi (7g).

Sekoita taikina huolellisesti, laita esim.

leivinpaperin päälle ja "taputtele" tasaiseksi.

Kieritä kuin kääretorttu ja laita 175 C uuniin n.40-60 min ajaksi.

Tarjoile.

(Vuokaan voit laittaa ´kyyytipojaksi´porkkanan siivuja, jotka tuovat makua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%5115g7110kcal971.9g0g358.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2110g2659kcal232.1g6.3g189.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,31599g1039kcal175.8g67.1g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)959g259kcal12.5g46g1.9g16.3g
Suola, annos 3g128g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 90g97kcal7.1g14.6g0.5g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g22327kcal2798.8g268g1110.4g36.4g
Valittu annoskoko10000g11164kcal1399.4g134g555.2g18.2g
Annoskoko puolitettuna5000g5582kcal699.7g67g277.6g9.1g
Arvot/100g100g112kcal14g1.3g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161701