Purjoperunakeitto

Perunoita 700g
purjoa 450g
vettä 1 litra
maustamiseen:
suola
valkosipuli
mustapippuri
chilipalko
basilika

Pestyt, pilkotut perunat ja purjo sekä mausteet keitetään n 20-30 min pehmeiksi ja soseutetaan.

Lisää keittolautaselliselle raejuustoa tai tuorejuustoa makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tuulasinikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4636g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3245g1947kcal48.7g421.9g3.2g29.2g
Purjosipuli 2086g478kcal37.8g50.1g4.2g43.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g33g34kcal2.6g5.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4917kcal178.2g954.6g15.2g147.2g
Valittu annoskoko10000g2458kcal89.1g477.3g7.6g73.6g
Annoskoko puolitettuna5000g1229kcal44.6g238.7g3.8g36.8g
Arvot/100g100g25kcal0.9g4.8g0.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162850