Jauhelihapihvi

Laita ainekset sekaisin ja mausta maun mukaan mm. valkosipulilla, jauhelihamausteella, paprika-mausteella jne...

Jaa taikina 9 osaan ja tee pihveiksi.

Pihvit ovat paistuttuaan n. 35 g painoisia.

Uunissa 225 astetta n.20 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6780g15013kcal1186.4g0g1152.5g0g
Kananmuna kuoreton 932g1330kcal116.5g2.8g95.6g0g
Tuorejuusto, Ruohosipuli kevyt, Pirkka763g1373kcal38.1g51.1g114.4g22.9g
Sipuli (kuorittu)1525g412kcal19.8g73.2g3.1g25.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36255kcal2721.6g254.2g2731.2g97.6g
Valittu annoskoko10000g18128kcal1360.8g127.1g1365.6g48.8g
Annoskoko puolitettuna5000g9064kcal680.4g63.6g682.8g24.4g
Arvot/100g100g181kcal13.6g1.3g13.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189333