Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu2632g5263kcal342.1g76.3g421.1g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2434g852kcal24.3g168g12.2g34.1g
Valkosipuli 132g143kcal10.4g21.4g0.8g2.8g
Sipuli (kuorittu)790g213kcal10.3g37.9g1.6g13.4g
Paprika, punainen526g135kcal4.7g24.2g2.1g10.5g
Paprika vihreä 526g112kcal4.9g13.2g1.6g10g
Vesi1316g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1645g538kcal10.2g91.4g3.3g41.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14512kcal813.8g864.8g885.4g225.4g
Valittu annoskoko10000g7256kcal406.9g432.4g442.7g112.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3628kcal203.5g216.2g221.4g56.4g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889