Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g6367g1592kcal82.8g267.4g12.7g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g2547g7131kcal63.7g89.1g713.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 849g1470kcal64.5g19.5g127.3g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g238g214kcal7.1g8.3g16.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20813kcal436.2g768.6g1739.4g3.4g
Valittu annoskoko10000g10406kcal218.1g384.3g869.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5203kcal109.1g192.2g434.9g0.9g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112