Hummuksella täytetyt munat

Keitä kananmunat, jätä keltuainen käyttämättä.

Puolita munat ja valmista täyte: sekoita mixerissä tai sauvasekoittimella kikherneet, sitruunamehu, persilja ja rypsiöljy.

Mausta juustokuminalla, cayennepippurilla ja suolalla maun mukaan.

Sekoita ja pursota kananmunanpuolikkaiden päälle.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 5571g2360kcal546.5g22.3g5.6g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 3621g4818kcal305.6g637.3g72.4g181.1g
Valkosipuli 111g121kcal8.8g18.2g0.7g2.3g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton418g88kcal1.3g6.7g0g0.4g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Rypsiöljy 195g1724kcal0g0g195g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18253kcal1726g1370.2g547.6g376.6g
Valittu annoskoko10000g9126kcal863g685.1g273.8g188.3g
Annoskoko puolitettuna5000g4563kcal431.5g342.6g136.9g94.2g
Arvot/100g100g91kcal8.6g6.9g2.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217698