Kana-Kasvis-Kastike

Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Janizpl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g650g175kcal8.4g31.2g1.3g11g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g3511g3862kcal807.5g0g63.2g0g
Paprika, punainen1112g286kcal10g51.1g4.4g22.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1170g293kcal15.2g49.2g2.3g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1404g281kcal8.4g53.4g4.2g19.7g
Herkkusieni säilyke 837g142kcal17.6g1.7g2.5g20.1g
Ruokaöljy keskiarvo 146g1292kcal0g0g146.1g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P1170g702kcal11.7g52.7g46.8g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14066kcal1757.6g478.6g541.6g160g
Valittu annoskoko10000g7033kcal878.8g239.3g270.8g80g
Annoskoko puolitettuna5000g3516kcal439.4g119.7g135.4g40g
Arvot/100g100g70kcal8.8g2.4g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219855