Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g5450g3815kcal871.9g0g16.3g0g
Purjosipuli 1362g312kcal24.7g32.7g2.7g28.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl68g613kcal0g0g68.1g0g
Ruokakerma Valio 5%2725g1635kcal32.7g76.3g136.2g0g
Suola, annos 3g41g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 14g39kcal1.4g5.8g0.3g3.6g
Kapris etikkaliemessä, Figaro341g105kcal7.2g14.3g1.7g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13036kcal1875.8g258.2g450.6g86.2g
Valittu annoskoko10000g6518kcal937.9g129.1g225.3g43.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3259kcal469g64.6g112.7g21.6g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968