Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6070g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g2428g947kcal17g218.5g0g63.1g
Sokeri 258g1047kcal0g257.7g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g1214g4637kcal182.1g910.5g36.4g99.5g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13263kcal398.2g2773.4g72.8g325.2g
Valittu annoskoko10000g6631kcal199.1g1386.7g36.4g162.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3316kcal99.6g693.4g18.2g81.3g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970