Pekoni-broileri tuorejuustolla

Broilerin rintafile nuiji vähän isommaksi levitä haluamasi tuorejuusto pintaan ja kääri pekonilla ensin pystysuunnassa että saat päät kiinni ja sitten pyöritä kaksi pekonin siivua poikittain.

Koko komeus uuniin 200 astetta n. tunti anna hetki levähtää uunista oton jälkeen.

Tarjoa lämpimänä salaatin kanssa

on hyvää.....

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

St74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni Pirkka3210g9309kcal449.4g32.1g834.6g0g
Yrttilevite, tuorejuusto, marg., valkosipuli 1852g7138kcal44.6g56.5g751.3g9.8g
Broilerin minuuttileike rintafileestä (Familia), annos 300g4938g5432kcal1135.8g0g98.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43757kcal3259.6g177.2g3369.4g19.6g
Valittu annoskoko10000g21878kcal1629.8g88.6g1684.7g9.8g
Annoskoko puolitettuna5000g10939kcal814.9g44.3g842.4g4.9g
Arvot/100g100g219kcal16.3g0.9g16.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227594