Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4955g7068kcal619.4g14.9g507.9g0g
Smetana, Valio, hyla901g3514kcal18g22.5g378.4g0g
Sipuli (kuorittu)1802g487kcal23.4g86.5g3.6g30.6g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1802g4216kcal203.6g9g396.4g0g
Oliiviöljy 541g4780kcal0g0g540.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g40129kcal1728.8g265.8g3653.6g61.2g
Valittu annoskoko10000g20065kcal864.4g132.9g1826.8g30.6g
Annoskoko puolitettuna5000g10032kcal432.2g66.5g913.4g15.3g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392