Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)4651g5861kcal511.6g14g418.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 698g2303kcal14g20.9g244.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki1861g1488kcal241.9g37.2g37.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g930g3349kcal260.5g18.6g251.2g0g
Kebabliha 1861g4059kcal462.7g0g246.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34120kcal2981.4g181.4g2395.4g0g
Valittu annoskoko10000g17060kcal1490.7g90.7g1197.7g0g
Annoskoko puolitettuna5000g8530kcal745.4g45.4g598.9g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159