Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3244g5385kcal616.4g0g324.4g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g568g420kcal25.5g73.2g1.1g0g
Vesi2028g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 973g293kcal9.1g49.6g1.9g19.5g
Paprika punainen 973g285kcal9.1g43.8g3.9g18.5g
Sipuli (kuorittu)892g241kcal11.6g42.8g1.8g15.2g
Valkosipuli 406g439kcal32g66.1g2.4g8.5g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl81g203kcal9.7g1.2g17.8g0.1g
Mustapippuri 24g68kcal2.7g9.3g0.8g6.4g
Herkkusieni säilyke 811g138kcal17g1.6g2.4g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g14944kcal1466.2g575.2g713g175.4g
Valittu annoskoko10000g7472kcal733.1g287.6g356.5g87.7g
Annoskoko puolitettuna5000g3736kcal366.6g143.8g178.3g43.9g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437