Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g4193g5451kcal880.5g0g209.6g0g
Sipuli (kuorittu)315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.3g
Lihaliemikuutio Maggi115g323kcal10.4g8.1g26.5g0.1g
Mustapippuri 5.2g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Vesi5241g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 79g270kcal8g55g0.9g2.8g
Voimariini normaalisuolainen52g377kcal0.5g0.5g41.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13041kcal1808.2g161.4g559.4g19.2g
Valittu annoskoko10000g6520kcal904.1g80.7g279.7g9.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3260kcal452.1g40.4g139.9g4.8g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480