Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5828g8375kcal932.4g0g518.6g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g2914g3497kcal99.1g104.9g291.4g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)93g494kcal0g0g55.9g0g
Tilli, tuore 1166g349kcal43g10.5g9.3g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25429kcal2149g230.8g1750.4g49g
Valittu annoskoko10000g12714kcal1074.5g115.4g875.2g24.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6357kcal537.3g57.7g437.6g12.3g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.2g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203