Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 8345g2166kcal130.2g292.1g16.7g158.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g695g188kcal9g33.4g1.4g11.8g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 695g248kcal1.1g49.4g0.6g13.9g
Neilikka, annos 4g14g51kcal0.5g11.1g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g7g0.2kcal0g0g0.1g0g
Sokeri 70g282kcal0g69.5g0g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 139g29kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g5927kcal281.6g912.4g38.6g368.6g
Valittu annoskoko10000g2963kcal140.8g456.2g19.3g184.3g
Annoskoko puolitettuna5000g1482kcal70.4g228.1g9.7g92.2g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939