CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1732g5679kcal182.9g1051.2g38.1g171.4g
Kauralese 170g612kcal30.6g77.5g13.1g29.8g
Leivinjauhe 63g111kcal3.3g23.8g0g0.3g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 945g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 340g3007kcal0g0g340.1g0g
Arla Apetina Feta 3%1259g1385kcal226.7g25.2g37.8g0g
Paprika vihreä 630g134kcal5.9g15.7g1.9g12g
Paprika keltainen 945g285kcal8.9g48.2g1.9g18.9g
Tomaattimurska 1259g370kcal7.1g66.8g2.5g23.9g
Pinaatti 315g42kcal5.1g1.3g0.9g4.1g
Valkosipuli 76g82kcal6g12.3g0.5g1.6g
Chili paprika punainen157g63kcal3.1g14.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g189g51kcal2.5g9.1g0.4g3.2g
Tomaatti 945g215kcal5.3g32.6g2.8g13.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 945g2169kcal212.5g0g141.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28410kcal1399.8g2755.8g1163.4g556.8g
Valittu annoskoko10000g14205kcal699.9g1377.9g581.7g278.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7102kcal350g689g290.9g139.2g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327