Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1494g164kcal16.4g16.4g3g14.9g
Lanttu 2299g663kcal23g105.7g6.9g41.4g
Porkkana 2069g676kcal12.8g115g4.1g52.8g
Sipuli 1149g348kcal14.4g55.2g2.3g19.5g
Kesäkurpitsa zucchini 1494g270kcal8.4g37.4g6g10.5g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.8g0.8g6.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g58g184kcal0.6g45.4g0g0g
Sinappi 58g76kcal2.5g8.1g3.4g1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g58g98kcal0g23.6g0.1g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1149g345kcal11.5g46g3.4g0g
Rypsiöljy 115g1017kcal0g0g114.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7808kcal184.2g923.2g289.8g292.4g
Valittu annoskoko10000g3904kcal92.1g461.6g144.9g146.2g
Annoskoko puolitettuna5000g1952kcal46.1g230.8g72.5g73.1g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091