Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g5073g17754kcal405.8g3956.5g30.4g0g
Suola, annos 3g109g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 1558g1274kcal19.6g66.2g96.4g34.1g
Porkkana, paistettu 725g630kcal4.9g42.1g44.9g19.3g
Jauheliha, sika-nauta 1449g3209kcal253.6g0g246.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1087g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g45734kcal1367.8g8129.6g836.2g106.8g
Valittu annoskoko10000g22867kcal683.9g4064.8g418.1g53.4g
Annoskoko puolitettuna5000g11434kcal342g2032.4g209.1g26.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605