Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1844g540kcal17.3g83g7.4g35g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g759g2619kcal159.4g478.3g7.6g121.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g293g2589kcal0g0g292.8g0g
Sieni tatti, hapero 3254g899kcal59.5g94.4g16.3g61.8g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g325g963kcal21.5g188.7g12g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2169g3471kcal58.6g58.6g325.4g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g759g2987kcal243g0g220.2g0g
Sipuli 597g181kcal7.5g28.6g1.2g10.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28496kcal1133.6g1863.2g1765.8g456.8g
Valittu annoskoko10000g14248kcal566.8g931.6g882.9g228.4g
Annoskoko puolitettuna5000g7124kcal283.4g465.8g441.5g114.2g
Arvot/100g100g143kcal5.7g9.3g8.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144