Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g8578g2402kcal51.5g510.4g17.2g214.4g
Oliiviöljy 94g834kcal0g0g94.4g0g
Mustapippuri 34g96kcal3.7g13.1g1.1g9.1g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste1287g5044kcal424.6g0g365.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16752kcal959.6g1047g956.2g447g
Valittu annoskoko10000g8376kcal479.8g523.5g478.1g223.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4188kcal239.9g261.8g239.1g111.8g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922