Uunilohi ilman kermaa

1-1,5 kg kokonainen lohi
2-3 tl suolaa
1 tl sitruunapippuria

Pese lohi, poista pää ja pyrstö.

Laita uunivuoalle leivinpaperin päälle.

Sirottele suolaa sisälle ja päälle, sitruunapippuria kalan sisälle.

Anna suolan imeytyä tunnin.

Lämmitä uuni 175-200 asteeseen.

Paista 40-50 minuuttia.

Mausta halutessasi sitruunalla ja tillillä.

Tarjoile perunoiden tai riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohi kokonainen 9901g12571kcal1203g0g869.3g0g
Suola, annos 3g66g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g33g56kcal2.6g10.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25255kcal2411.2g21.2g1739g0g
Valittu annoskoko10000g12627kcal1205.6g10.6g869.5g0g
Annoskoko puolitettuna5000g6314kcal602.8g5.3g434.8g0g
Arvot/100g100g126kcal12.1g0.1g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382964