Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 692g209kcal8.7g33.2g1.4g11.8g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Chili, vihreä, tuore 126g57kcal2.5g10g0.3g1.9g
Tomaattimurska 3147g925kcal17.6g166.8g6.3g59.8g
Vesi, vesijohtovesi 4405g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1510g4812kcal368.2g690.2g28.7g134.4g
Viinietikka 94g20kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12099kcal798g1809.6g73.8g416.8g
Valittu annoskoko10000g6050kcal399g904.8g36.9g208.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3025kcal199.5g452.4g18.5g104.2g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954