Paras hernekeitto, raaka

Cashewpähkinöitä voi liottaa muutaman tunnin, jos haluaa.

Blendaa kaikki ainekset sileäksi 1tl meiramin kanssa, paitsi hiivahiutale ja oliiviöljy, joita voi ripotella valmiin annoksen päälle.

Jos käytää pakasteherneitä, voi käyttää kuumaa vettä.

Valmista keittoa voi myös varovasti lämmittää, mutta ei yli 42 asteen.

Tässä herneillä ei tarkoiteta kuivattuja herneitä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Hetsup

Hetsup sanoi...

Erittäin herkullinen, täyttävä ja raikas! Ei muistuta kovinkaan paljon perinteistä hernekeittoa.

sunnuntai 01.12.2013 klo 13:04

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 4771g3288kcal241.4g446.6g19.1g147.9g
Sipuli (kuorittu)573g155kcal7.4g27.5g1.1g9.7g
Cashewpähkinä 573g3288kcal114.5g107.6g265.4g20g
Mineraalisuola keskiarvo 38g0.5kcal0.1g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3817g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 191g1688kcal0g0g190.8g0g
Oluthiivahiutale (Oy valioravinto ab), annos 10g38g148kcal19.5g14.1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17133kcal765.8g1191.6g955.8g355.2g
Valittu annoskoko10000g8567kcal382.9g595.8g477.9g177.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4283kcal191.5g297.9g239g88.8g
Arvot/100g100g86kcal3.8g6g4.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390928