Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g3017g2413kcal45.2g202.1g150.8g0g
Munakoiso 2413g540kcal12.1g74.8g4.8g60.3g
Kesäkurpitsa zucchini 3017g545kcal16.9g75.4g12.1g21.1g
Broccoli 200 g1207g253kcal39.8g22.9g6g0g
Mineraalisuola keskiarvo 42g0.5kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g15g0.5kcal0g0g0.2g0g
Ruohosipuli 127g29kcal1.7g2.2g0.8g3g
Parmesaani (Joku), annos 30g72g278kcal17.4g0g23.9g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)91g652kcal0g0g72.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9420kcal266.4g754.8g542g168.8g
Valittu annoskoko10000g4710kcal133.2g377.4g271g84.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2355kcal66.6g188.7g135.5g42.2g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378