Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g8511g2809kcal51.1g476.6g17g212.8g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)766g4826kcal0g0g536.2g0g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 681g2249kcal3.4g550.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19766kcal109g2053.4g1106.4g425.6g
Valittu annoskoko10000g9883kcal54.5g1026.7g553.2g212.8g
Annoskoko puolitettuna5000g4942kcal27.3g513.4g276.6g106.4g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498