Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3099g868kcal18.6g184.4g6.2g77.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g689g186kcal9g33.1g1.4g11.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka372g41kcal4.1g4.1g0.7g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.9g0.3g1g
Inkivääri, tuore, silputtu110g88kcal2g19.6g0.9g2.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl69g620kcal0g0g68.9g0g
Vesi5510g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)69g179kcal9g8.3g12.4g0.3g
Mustapippuri 34g96kcal3.8g13.2g1.1g9.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g4256kcal100.6g541.2g183.8g211g
Valittu annoskoko10000g2128kcal50.3g270.6g91.9g105.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1064kcal25.2g135.3g46g52.8g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265