Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto1705g5796kcal340.9g0g494.3g0g
Sipuli 1136g344kcal14.2g54.5g2.3g19.3g
Parsakaali brokkoli 5682g1992kcal262.5g110.8g17g142g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)227g614kcal27.3g29.5g43.2g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g1136g3614kcal26.1g34.1g375g0g
Valkosipuli 114g123kcal9g18.5g0.7g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g24963kcal1360g494.8g1865g327.4g
Valittu annoskoko10000g12482kcal680g247.4g932.5g163.7g
Annoskoko puolitettuna5000g6241kcal340g123.7g466.3g81.9g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036