Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 7143g14544kcal1278.6g0g1057.1g0g
Sipuli (kuorittu)1071g289kcal13.9g51.4g2.1g18.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu179g186kcal14.1g29.1g1.1g3.7g
Kauralese 536g1928kcal96.4g244.3g41.2g93.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 1071g1345kcal117.9g2.8g96.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36584kcal3041.8g655.2g2396.2g231.2g
Valittu annoskoko10000g18292kcal1520.9g327.6g1198.1g115.6g
Annoskoko puolitettuna5000g9146kcal760.5g163.8g599.1g57.8g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098