Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g4678g7018kcal949.7g0g374.3g0g
Sipuli (kuorittu)585g158kcal7.6g28.1g1.2g9.9g
Valkosipuli 59g63kcal4.6g9.5g0.4g1.2g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g175g168kcal7.4g29.8g0.4g8.6g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g4328g1428kcal64.9g207.7g17.3g0g
Oliiviöljy 175g1551kcal0g0g175.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g20773kcal2068.4g550.2g1138g39.4g
Valittu annoskoko10000g10387kcal1034.2g275.1g569g19.7g
Annoskoko puolitettuna5000g5193kcal517.1g137.6g284.5g9.9g
Arvot/100g100g104kcal10.3g2.8g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433