Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3587g996kcal42.7g145.7g7.2g75.3g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1794g2691kcal304.9g7.2g157.8g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl135g336kcal16.1g2g29.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4484g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g8046kcal727.4g309.8g389.2g150.8g
Valittu annoskoko10000g4023kcal363.7g154.9g194.6g75.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2012kcal181.9g77.5g97.3g37.7g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704