Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3268g1830kcal277.8g163.4g6.5g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g3268g23529kcal32.7g32.7g2614.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3399g11662kcal346.3g2379.1g40.8g119g
Leivinjauhe 65g115kcal3.4g24.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g74272kcal1320.4g5199.8g5323.4g238.6g
Valittu annoskoko10000g37136kcal660.2g2599.9g2661.7g119.3g
Annoskoko puolitettuna5000g18568kcal330.1g1300g1330.9g59.7g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330