Feta-jauhelihamureke

Sekoita mausteet kananmunaan ja jogurttiin.

Sekoita saatu seos sekä fetajuusto hyvin jauhelihaan.

Muotoile murekkeeksi ja paista uunissa, kunnes mureke on kypsä.

(225 astetta ja n. 35 min)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 8008g17733kcal1401.4g0g1361.4g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)300g375kcal9.9g12.6g30g0g
Kananmuna kuoreton 551g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g200g6kcal0g2g2g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Fetajuusto, Valio901g2432kcal171.2g9g189.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42751kcal3309g63.6g3278.4g1.6g
Valittu annoskoko10000g21376kcal1654.5g31.8g1639.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna5000g10688kcal827.3g15.9g819.6g0.4g
Arvot/100g100g214kcal16.5g0.3g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94923