Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2963g4919kcal563g0g296.3g0g
Sipuli (kuorittu)519g140kcal6.7g24.9g1g8.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1852g376kcal11.1g70.4g5.6g25.9g
Rypsiöljy 74g655kcal0g0g74.1g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot1482g519kcal19.3g88.9g4.4g22.2g
Peruna, keskikokoinen 60g3111g1867kcal46.7g404.4g3.1g28g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16949kcal1293.6g1177.2g769g169.8g
Valittu annoskoko10000g8475kcal646.8g588.6g384.5g84.9g
Annoskoko puolitettuna5000g4237kcal323.4g294.3g192.3g42.5g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320