Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1224g2032kcal232.5g0g122.4g0g
Voi 26g190kcal0.3g0.1g21.3g0g
Sipuli (kuorittu)227g61kcal3g10.9g0.5g3.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 350g224kcal11.2g16.9g12.2g0g
Kananmuna kuoreton 175g249kcal21.9g0.5g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4004g5514kcal537.8g56.8g348.6g7.8g
Valittu annoskoko2002g2757kcal268.9g28.4g174.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna1001g1379kcal134.5g14.2g87.2g2g
Arvot/100g100g138kcal13.4g1.4g8.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689